A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Освіта

Управління Служби у Сумській області розпочало навчання експертів, які залучатимуться до проведення інституційних аудитів

19 квітня 2022 року управління Державної служби якості освіти у Сумській області розпочало навчання освітян VII хвилі підготовки експертів з проведення інституційного аудиту в закладах загальної середньої освіти.

15:36 22.04.2022

Започатковано проєкт для підтримки ініціативи учасників освітнього процесу в покращенні знань української мови

18 квітня 2022 року відбулася міжвідомча робоча нарада за участі Голови Державної служби якості освіти Руслана ГУРАКА та Уповноваженого із захисту державної мови Тараса КРЕМЕНЯ.

15:32 22.04.2022

ДИСТАНЦІЙНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ НАВЧАННЯ, САМОРОЗВИТКУ ТА ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ Й ПЕРЕВІРЕНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

В Україні триває воєнний стан у зв’язку із вторгненням рф на територію нашої держави. Команда МОН зібрала перелік корисних ресурсів для дорослих та дітей щодо психологічної підтримки, навчання та інформування. За ініціативи Дарії Герасимчук Офіс Президента України спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили чат-бот "Дитина не сама". Бот орієнтований на допомогу неповнолітнім дітям у складних ситуаціях воєнного часу. Тут можна знайти інформацію про те, як прихистити дитину, що робити у випадку, якщо вона загубилася або ви її знайшли. Крім того, у боті є контакти гарячої лінії підтримки дітей, сімей та соціальних працівників.

18:07 15.04.2022

Як діяти керівництву, якщо педагог за дистанційної форми роботи не виконує своїх обов’язків?

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, вторгненням її збройних сил, а також окупацією частини території України, організація здобуття освіти в очній формі, залежно від конкретної ситуації в кожному населеному пункті, несе доволі високі ризики для життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

10:37 07.04.2022

Атестація 2022

5 квітня 2022 року відбулося онлайн-засідання атестаційної комісії ІІ рівня управління освіти, культури молоді та спорту Садівської сільської ради. До атестації долучилися педагогічні працівники Садівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сульського НВК, Низівського ЗДО (ясла-садок) "Журавонька". Атестація, як правило, підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів.

11:20 05.04.2022

Вхід для адміністратора