A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Алгоритм дій щодо реєстрації на ЗНО-2022

Дата: 02.04.2022 12:18
Кількість переглядів: 34

Після оприлюднення Українським центром оцінювання якості освіти алгоритму дій щодо реєстрації на ЗНО-2022 маємо чисельні запитання щодо інформації, яка відображається у сервісі «Кабінет керівника закладу освіти» на сайті УЦОЯО, та отримання закладами Сертифікатів ЗНО (https://testportal.gov.ua/vazhlyva-informatsiya-dlya-vstupnykiv-i-kerivnykiv-zakladiv-osvity/).

Інформацію, яка відображається у сервісі «Кабінет керівника закладу освіти» на сайті УЦОЯО, а саме на вкладці "інформація про результати реєстрації" (у тому числі, де відображається «0») не слід брати до уваги. Наразі головне перевірити, що у всіх учнів сформовані реєстраційні картки - це можна побачити у вкладці «реєстр карток».

Якщо ви надсилали реєстраційні документи ваших учнів до ХАРКІВСЬКОГО регіонального центру оцінювання якості освіти (тобто були створені реєстраційні картки у сервісі на сайті УЦОЯО), то ваші учні вважаються зареєстрованими і є потенційними учасниками вступних іспитувань.

Наголошуємо! Повторної реєстрації робити не слід, надсилати пакети документів до ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО регіонального центру оцінювання якості освіти не потрібно.

Наша система частково виходить з простою та по мірі опрацювання нашою системою відповідної інформації щодо реєстрації ваших учнів у Кабінеті буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших учнів.

По змозі просимо передавати цю інформацію вашим учням, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть на період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ? не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти вашим учням у такій ситуації.

Сертифікати ЗНО надсилатися до закладів освіти не будуть.

Просимо стежити за новинами на сайті УЦОЯО й заходити до свого Кабінету.

Харківський РЦОЯО працює дистанційно - office@zno-kharkiv.org.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора