A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Щодо стану організації дистанційної форми навчання серед учнів Терешківської філії

Дата: 25.04.2022 17:07
Кількість переглядів: 29

З початком періоду дистанційного навчання на сайті закладу було розміщено інформацію про особливості організації освітнього процесу (накази, розклад уроків та графік дзвінків, поради учням та батькам під час дистанційного навчання).

Адміністраціє закладу постійно проводиться  моніторинг стану організації та проведення дистанційного навчання. Навчальні заняття відбуваються згідно розкладу в синхронному та асинхронному режимах відповідно до вимог Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти.

Дистанційне  навчання в закладі для учнів1- 9 класів було організоване на основі програми для організації відеоконференцій Zoom.

Вчителі додатково використовують в освітньому  процесі  різноманітні  електронні ресурси:  Сlassroom, «На Урок», «МійКлас», «Всеукраїнська школа онлайн», «Всеосвіта». З метою дотримання санітарно-гігієнічних вимог учителі проводили уроки, орієнтуючись на норми перебування учнів перед екранами електронних пристроїв, чергуючи види навчальної діяльності у класі.  Вчителями початкових класів регулярно проводилися «фізкультхвилинки». Упродовж періоду дистанційного навчання 7 учнів  не виходили  на зв'язок  через відсутність технічних засобів навчання та Інтернету (1 клас - 1 учень, 3 клас -1учень, 4 клас - 1 учень, 7 клас - 2 учні , 8 клас - 2 учні ). Консультації учнів здійснювалися вчителями через мобільний зв'язок, завдання  передавалися у паперових  варіантах для індивідуального опрацюванняАналогічна ситуація з учнем 7 класу Токарем Максимом (інклюзія),  пояснення навчального матеріалу здійснювалося  в телефонному режимі як вчителями, так  і асистентом вчителя,  завдання надавалося у паперовому виглядіУчні закладу брали участь у проведенні Всеукраїнського онлайн - уроку фізичної культури (06 квітня 2022 року) та   шкільному проекті "Світ професій". «Тема: вибір професії - піар-менеджер» (15 квітня 2022 року).

                   

                   

                   


« повернутися

Вхід для адміністратора