A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

МОЖНА ВСЕ! ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ!

Дата: 29.08.2022 14:54
Кількість переглядів: 92

Життя не стоїть на місці. Ми намагаємось адаптуватися та підлаштовуватися під умови сьогоднішніх подій. Спортивна діяльність Садівської громади продовжує завантажувати та активувати здорове, мирне майбутнє.

27 серпня 2022 року, на базі сільського стадіону «Кристал» смт Низи було організовано перші показові виступи та змагання з міні-футболу серед молоді в рамках новозапочаткованого спортивно-молодіжного марафону «Здорова громада». Нам вдалося придбати матеріали, виговити нові футбольні ворота та покращити спортивну, матеріально-технічну базу.

До марафону долучилися юнацька команда, команда аматорів ФК «Кристал» та команда ветеранів Низівського футболу. Учасники обмінювалися своїми навичками та покращили професійну майстерність в обраному виді спорту. Спортивно-молодіжний марафон «Здорова громада» планує курсувати населеними пунктами Садівської ОТГ. Проведення комплексу показових виступів, тренувальних занять з різних видів спорту (футбол, волейбол, легка атлетика, гирьовий спорт, насільний теніс) за участю провідних спортсменів, тренерів громади. Окрім показових виступів з різних видів спорту, у нас буде можливість згуртувати тренерів та вчителів фізичної культури, які зможуть протягом року проводити спортивні тренування для молоді, що в подальшому переросте у повномасштабні змагання. Разом зможемо більше!)


« повернутися

Вхід для адміністратора