A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Дата: 07.11.2022 20:46
Кількість переглядів: 19

Велика перемога дається дорогою ціною, але вона того варта

 З метою стимулювання розвитку фізичних якостей, сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді, на підтримку Збройних Сил України та волонтерського руху Сумщини у період з 12 вересня до 17 жовтня 2022 року проходив обласний фізкультурно-оздоровчий онлайн-захід серед учнів «Разом до перемоги!».

В обласному заході взяли участь майже 200 учнів закладів загальної середньої освіти із 20 територіальних громад області, які у своїх відеоматеріалах показали навички та вміння виконувати вправи з п’яти видів спорту: вільної боротьби, спортивної акробатики,  спортивної аеробіки, дзюдо та легкої атлетики. 

Слід зазначити, що найбільш активну участь у заході брали наші учні Садівського ліцею. Вихованці показали чудові результати, величезний потенціал та сміливе бажання бути кращими і перемагати.

Отже, вітаємо учнів Садівського ліцею, юних чемпіонів з перемогою в обласному фізкультурно-оздоровчому онлайн-заході "Разом до перемоги", а саме: Протасенко Злату, Ворону Анну, Коваленка Дмитра (І місця, легка атлетика); Дубовик Ілону, Мілікову Тетяну (ІІ місця, легка атлетика); Голуб Валерію (ІІІ місце, легка атлетика); Мілікову Тетяну (ІІІ місце, спортивна аеробіка). Впевнені, з бойовим настроєм, наполегливі, харизматичні, сильні духом — дійшли до переможного піку. Молодці! Так тримати. Висловлюємо виклику подяку, вчителю фізичної культури Садівського ліцею - Швець Олені Петрівні за професійну підготовку, ентузіазм та любов до своєї справи. Бажаємо завжди хвацько і красиво перемагати у будь-якому життєвому бою, старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій та нових Перемог.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора