A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

14 ТРАВНЯ 2023 РОКУ - ДЕНЬ МАТЕРІ В УКРАЇНІ

Дата: 15.05.2023 15:29
Кількість переглядів: 10

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято — Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні. В цьому році Великовільмівський та Терешківський сільські будинки культури, сільські бібліотеки Садівської сільської ради провели культурно-мистецькі та просвітницькі заходи зі вшанування матері. 

У Великовільмівському сільському будинку культури пройшов благодійний концерт  «З піснею до перемоги», на якому було зібрано 3744 гривні. Всі ці кошти підуть на маскувальні сітки для наших воїнів

Мама — найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідуванняНайтепліші спогади дитинства неможливі без мам — вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей. До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися. Зрештою, в найтяжчі часи, коли здається, що весь світ став ворожим, тільки материнська любов залишається безумовною й незмінною.


« повернутися

Вхід для адміністратора