A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Дорогі колеги, шановні діячі культурної ниви та майстри народного мистецтва Садівської громади!

Дата: 09.11.2023 08:23
Кількість переглядів: 18

Дорогі колеги,
шановні діячі культурної ниви
та майстри народного мистецтва

Садівської громади!

 

    Щиро вітаємо вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

   Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

    Це свято талановитих людей, носіїв національної ідеї, оберегів історичної пам’яті, тих хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється у збереженні народних традицій, любові до джерел народного мистецтва.

     Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

    Дякуємо за вашу працю! Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

      Разом до Перемоги!

 

                                                     Управління освіти, культури, молоді та спорту                                                       Садівської сільської ради

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора