A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Колегія управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради

Дата: 30.06.2023 13:25
Кількість переглядів: 18

 

     29 червня 2023 року відбулося 2-е засідання колегії управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради. До порядку денного колегії внесено питання підвищення якості математичної освіти в закладах освіти Садівської сільської ради, процесу атестації педагогічних працівників як підсумку діяльності педагогічних працівників Садівської сільської ради  щодо підвищення професійної компетентності і фахової майстерності у міжатестаційний період, роботу гуртків туристичного спрямування Комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва», стану роботи зі зверненнями громадян.

     На колегію було запрошено Садівського сільського голову Крючкова І.О., який виступив перед присутніми з вітальним словом щодо завершення 2022/2023 навчального року. Сільський голова зупинився на питанні здійсненої діяльності щодо облаштування безпечного освітнього середовища в закладах освіти Садівської сільської ради в 2022/2023 році. Також Крючков І.О. зазначив, що за кошти місцевого бюджету було придбано ноутбуки для трьох закладів дошкільної освіти – Низівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Журавонька", Садівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Тополька" та Великовільмівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Сонечко" Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, які вручено керівникам закладів на засіданні колегії.

     За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток пішохідного туризму та спортивного орієнтування на території Садівської сільської громади начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Немилостива Н.Г. вручила Подяку Лісненку В.А., керівнику гуртків туристичного спрямування Комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва».



« повернутися

Вхід для адміністратора