A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Заходи до Тижня безпеки життєдіяльності та Дня цивільного захисту

Дата: 17.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 5

👉17 квітня 2024 року  інспектор відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області Ярославна Гармаш та молодший інспектор кінолог кінологічного центру ГУНП в Сумській області Сердюк Максим  провели пізнавальну лекцію  для дітей із Садівського ліцею Сумського району Сумської облаті .

 

🔸У рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності та Дня цивільного захисту поліцейські ознайомили учнів   2-5 класів із переліком боєприпасів, які ворог використовує проти українців та тим, як діяти при виявленні невідомих та вибухонебезпечних предметів, також познайомился  з поліцейською собакою яка допомагає поліціантам у роботи із затриманням злочинців, розшуку наркотичних засобів та вибухонебезпечних предметів.  

 

На спеціальних макетах інспектор вибухотехнічної служби ГУНП продемонструвала, як можуть виглядати різноманітні снаряди, міни, гранати, набої та яку небезпеку вони становлять. 

 

Молодший інспектор кінолог познайомив учнів з службовою собакою та продемонстрував його  навички у затриманні злочинця.

 

🛑Поліцейські наголосили дітям, щоб зберегти своє життя і здоров’я, у разі виявлення боєприпасів та їх частин і деталей, ні в якому разі не потрібно рухати та  піднімати їх з землі. Це може бути дуже небезпечно! Деякі міни оснащені різними сенсорами та мають механізм самознищення і можуть вибухнути будь-якої миті, навіть якщо з ними зовсім не взаємодіяти.

Дякуємо працівникам поліції за неоціненні знання та практичні навичкі!



« повернутися

Вхід для адміністратора