A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Культура

БЕРЕЗЕНЬ ДАРУЄ НАДІЮ

У Великовільмівському сільському будинку культури до весняного свята - Дня захисту прав жінок пройшов культурно-мистецький захід «Жіночі посиденьки». На посиденьки зібрались жінки різного віку і проходив майже у сімейному колі під гаслом «Березень дарує надію». Під час зустрічі мешканок села Великі Вільми звучали пісні у виконанні учасників Великовільмівського СБК солістів Ірини Біланич та Наталії Коренєвої, жіночого вокального ансамблю під керівництвом Марка Гавриленка. Присутні від спілкування  отримали задоволення та позитивний заряд енергії.

10:46 09.03.2023

8 БЕРЕЗНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРАВ ЖІНОК І МИРУ

    На передодні свята в клубних та бібліотечних закладах Садівської сільської ради пройшли культурно-мистецькі та просвітницькі заходи. Так, наприклад, в Терешківському сільському будинку культури та в Ясенівському об’єкті дозвіллєвої роботи пройшли тематичні театралізовані концертні програми, в Низівському селищному будинку культури – вшанування учасниць, так званого, жіночого волонтерського загону з плетіння маскувальних сіток та інші. 

10:00 08.03.2023

9 ЛИСТОПАДА - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

9 листопада  у с.Великі Вільми на Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков, начальник відділу культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту громади Юрій Холодьон привітали працівників культури Садівської сільської ради зі святом. За сумлінну працю, творчу ініціативу, підготовку аматорських колективів до участі у творчих фестивалях і конкурсах та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотою сільського голови Садівської сільської ради нагороджена Євтушенко Олена Юріївна – директор Низівського селищного будинку культури. Ми вдячні працівникам закладів культури громади за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

09:28 11.11.2022

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ПИСЕМНОСТІ!

Сьогодні ми святкуємо День української писемності та мови! Якими б темними та складними, у всіх сенсах, не були часи, наша мова підсвічує силу та незламність українців. Нехай з кожним днем вона стає усе потужнішою. Нехай українська стане трендом, який ніколи не вийде з моди. 

09:32 09.11.2022

БИТВА ЖАНРІВ

Якщо ти творчий, активний, енергійний - Welcome! Друзі, шостий Всеукраїнський багатожанровий конкурс "Битва жанрів" запрошує до участі. Ви маєте унікальну можливість розширити свій мистецький потенціал та стати відомим на всю країну. Долучаємося до конкурсу разом! 

21:33 07.11.2022

СОЛІСТ НИЗІВСЬКОГО СБК СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ ВІДКРИТОГО СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЕСТРАДНОЇ ПІСНІ ТА СУЧАСНОЇ ПОПУЛЯРНОЇ МУЗИКИ «РАДОСЛАВ»

08 серпня завершився Відкритий обласний конкурс естрадної пісні та сучасної популярної музики «Радослав», який відбувся за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації. АРТЕМ ЧЕРНЕТЧЕНКО – соліст Низівського селищного будинку культури Садівської сільської ради Сумського району Сумської області (керівник – Олена Євтушенко) став переможцем конкурсу, зайнявши 2 місце у номінації «Солісти-вокалісти (вікова категорія: від 25 років» (україномовні пісні).

12:32 09.08.2022

Нарада з працівниками культури Садівської сільської ради

22 липня 2022 сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков провів нараду з керівниками клубних закладів та бібліотекарями громади. Працівники культури прозвітували про культурно-мистецьку роботу за І півріччя 2022 року.

13:23 22.07.2022

День Конституції України

28 червня наша країна відзначає День Конституції України. Саме у цей день 26 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.  З цієї нагоди заклади культури Садівської сільської ради провели різноманітні інформаційно-культурні заходи. Так, наприклад, будинок культури та бібліотека у селі Сад провели Ерудит-вікторіну «В моєму серці Україна», до уваги читачів представлена книжкова тематична виставка «Знай свої права, виконуй свої обов’язки». Терешківський сільський будинок культури підготував святковий онлайн-концерт. В Низівській селищній бібліотеці представлена книжкова поличка «Основний закон України». Ясенівський об’єкт дозвіллєвої роботи провів святкову фотосесію.

09:54 28.06.2022

Вхід для адміністратора