A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Раді вітати з перемогами у міжнародному конкурсі талантів "ЄВРОзима" вихованців і керівника вокального гуртка Садівського будтнку дітей та юнацтва:

08:38 17.01.2024

Перші перемоги у новому році!

Перші перемоги у новому році! Вітаємо гуртківців лялькового театру «Казка» Садівського будинку дітей та юнацтва та їх керівника Ірину ФЕДІРКО з ПЕРЕМОЖНИМ новим роком! У Міжнародному багатожанровому фестивалі- конкурсі "Talented and Successful 2023". У номінації "художнє читання" Царькова Кіра посіла ІІ місце. У номінації "авторська проза та поезія" гуртківці у складі Овчаренко Ульяни, Павленка Матвія, Пікіної Домінікії, Лущик Маргарити, Кожевнікової Діани, Калініченко Поліни, Пляхтура Тихона вибороли І місце. Пишаємося вами! Подальших перемог!

13:09 15.01.2024

11 січня – Міжнародний день «Дякую»

11 січня відзначається Всесвітній день «дякую» – свято, що було започатковане за ініціативи миротворчих спільнот. Щодня люди вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але чи замислюються вони про те, як це слово з’явилося в нашій мові, що означає і наскільки потужну енергетику має?

13:14 11.01.2024

СПІВОЧЕ МАЙБУТНЄ ГРОМАДИ

Щиро вітаємо вихованку вокального гуртка Садівського будинку дітей та юнацтва, ученицю Великовільмівської філії Садівського ліцею  МІНЩИК Діану з двома І місцями у Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі «Омріяна Україна очима дітей» і міжнародному конкурсі мистецтв « STAR MARKET”! Щиро вітаємо Наталію КОРЕНЄВУ, керівника гуртка за високий рівень підготовки конкурсантки! Бажаємо більше перемог та удосконалення майстерності! Пишаємося вами!

09:15 05.01.2024

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ІІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ХХІV МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

ВІТАЄМО Діденко Анжеліку, ученицю 9 класу Голубівського ліцею Садівської сільської ради Сумського району Сумської області  з переможним ІІІ місцем за результатами конкурсних  робіт   ІІІ (обласного) етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та висловлюємо щиру подяку педагогу Лисянська Ірина Миколаївна за підготовку переможця!!!

14:35 03.01.2024

З НОВИМ 2024 РОКОМ!!!

Ось і настав Новий 2024 Рік, ніби сторінка нової книги, і ми є авторами свого власного, доленосного оповідання. Тож нехай цей рік завітає зі світлом та незбагненними можливостями Нехай мрії будуть насиченими, як палітра художника, а цілі – мудрими і завжди досяжними. З Новим Роком!

11:11 01.01.2024

Продовжуємо рубрику «НАПОВНИМО ЖИТТЯ ТЕПЛОМ»

Напередодні різдвяно-новорічних свят педагоги й вихованці Садівського будинку дітей та юнацтва стали учасниками обласного благодійного фестивалю «Діти – дітям», який проходить з 4 по 24 грудня 2023 року.

14:58 22.12.2023

Вхід для адміністратора