A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Спорт та молодь

У СМТ НИЗИ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ПЕЙНТБОЛУ

Пейнтбол – це гарний стимул прокачати свою моральну та фізичну витривалість. Це - активний вид спорту та хоббі, яке може стати частиною вашого життя Заключний, благодійний турнір з пейнтболу об'єднав близько 35 молодих та активних людей. Нова спортивна пригода прийшлася до душі "Низівській молоді" Турнір залишив масу шалених вражень та позитивних емоцій серед учасників.

18:42 28.12.2022

БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З ПЕЙНТБОЛУ

Малі можливості часто є початком великого старту. Вже другий раз поспіль у Садівській ТГ проходить благодійний турнір з пейнтболу. Цього разу, захід відбувся у с.Голубівка. Ані погодні умови, ані підступність обставин не завадили об'єднати понад 25 молодих, завзятих та енергійних людей. Учасники вперше мали можливість спробувати свої сили у новому виді змагань.

17:38 23.12.2022

ПЕРЕМОГА – ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ, ВСЕ – ЦЕ ПОСТІЙНЕ БАЖАННЯ ПЕРЕМАГАТИ

Життя не тільки льки боротьба, а й інші види спорту. Головне - не зупинятися. 20 грудня 2022 року у палаці студентського спорту Сумського держаного університету відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Володимира Голубничого. Спортсмени з різних куточків країни змагалися за чемпіонські титули. Серед найкращих - Роман ЧИРВА, вихованець секції з легкої атлетики КЗ позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва", яка працює на базі Садівського ліцею.

23:50 20.12.2022

СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ - ЦЕ КРУТО!

Одним з найяскравіших видів змагань - є змагання з туризму. 17-18 грудня 2022 року на базі студентського палацу спорту СумДУ та ОЦПО та РТМ відбулися обласні змагання зі спортивного орієнтування та пішохідного туризму серед учнівської молоді. Вихованці туристсько-спортивного гуртка комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва", який працює на базі Низівського ліцею під керівництвом Володимира ЛІСНЕНКА приймали участь в обласних змаганнях та показали гарні результати.

22:54 20.12.2022

КУБОК МІСТА З ФУТЗАЛУ

З 13 по 15 грудня 2022 року, на базі спортивного комплексу Сумського державного університету, проходив кубок міста з футзалу серед дитячо-юнацьких команд 2008-2009 року народження. Збірна команда КЗПО "Садівський будинок дітей та юнацтва" вперше стала учасником турніру. Наші вихованці продемонстрували емоційну та насичену цікавими футбольними епізодами гру. Дякуємо керівникам секцій з футболу, які працюють на базі Низівського ліцею, Садівського ліцею, тренерам - Владиславу ЛАВРУСЮ та Валерію СЛІПЧЕНКУ за чудовий досвід та можливість приймати участь у змаганнях. Висловлюємо подяку організаторам. Усі учасники турніру та найкращі гравці кожної з команд отримали пам’ятні статуетки та призи. Щиро віримо, що майбутні та головні перемоги - попереду.

15:33 15.12.2022

НАШІ НА ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

Спорт - це секретна зброя, яка завжди з тобою. Ми не здаємося і продовжуємо роботу на спортивному фронті. 10 грудня розпочався зимовий Чемпіонат Сумської області з футболу серед юнаків 2009 року народження. Наші юні футболісти: Гриценко Кіріл, Лихницький Михайло та Тертичний Назар - вихованці секції з футболу, яка працює на базі Низівського ліцею Низівський ліцей Садівської сільської ради під керівництвом тренера - Владислава ЛАВРУСЯ Владислав Лаврусь прийняли участь у чемпіонаті області з футболу, а саме у складі команди "КДЮСШ м.Суми".

20:51 12.12.2022

ПЕРЕМОГА НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

Будь-яка велика справа починається з маленьких кроків. Поки наші захисники наближають головну Перемогу, ми активно та результативно працюємо на спортивному фронті. 07-08 грудня 2022 року у палаці студентського спорту СумДУ відбулися обласні змагання з легкої атлетики у приміщенніпам’яті ЗТ України М.Т. Філенка. Юнаки та дівчата з усієї області змагалися за чемпіонські титули в окремих дисциплінах та дистанціях у різних вікових групах. Вихованець комунального закладу позашкільної освіти "Садівськийбудинок дітей та юнацтва" - Роман ЧИРВА, став переможцем у змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 2000м, де здобув ІІІ місце. 

20:15 08.12.2022

ВМІЄШ САМ - НАВЧИ ІНШОГО

Молодіжна політика - важливий аспект у житті кожної громади. Головне завдання - створити умови для самореалізації та розвитку потенціалу молоді, підвищити рівень її самостійності та конкурентоспроможності, забезпечити активну участі молоді в суспільному житті. Молодіжна група Садівської громади продовжує працювати над втіленням проєктів для потреб молоді. Разом з експертом ГО "Бюро аналізу політики" - Вікторем Бобиренко Viktor Bobyrenko провели черговий навчальний тренінг, на якому обговорили важливість бюджетної сфери та фінансової складової. Дякуємо організаторам та координаторам за можливість навчатися та розвиватися. Дякуємо всім учасникам тренінгу. Далі буде...)

18:20 28.11.2022

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Велика перемога дається дорогою ціною, але вона того варта. 

20:46 07.11.2022

Вхід для адміністратора