A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

Спортивні секції КЗПО "Садівський будинок дітей та юнацтва" - активно працюють

Цього року весна "особлива" для кожного з нас. Але коли пробуджується природа, змін і оновлення хочеться всім. Наше життя таке непередбачуване та неповторне, що не треба гаяти ані хвилини, насолоджуватися речами, які змушують нас радіти тому, що ми маємо та можемо мати не вагаючись. Вихованці спортивних секцій комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва" активно продовжують вдосконалювати свої спортивні здібності та працюють над фізичною формою. Заняття у секціях футболу, легкої атлетики, боксу здійснюються у очній та дистанційній формі. Діти із задоволенням виконують фізичні вправи. Дякуємо нашим керівникам спортивних секцій за майстерність та витривалість. Разом зможемо більше!

19:04 01.05.2022

Навчання в умовах військового стану

Сьогодні навчання дітей відбувається у незвичних для нас умовах. Це виклик не тільки для дітей, сімей, а й для вчителів. У непрості часи війни діти так само переживають стрес і тривогу. Тому у нинішніх умовах ми повинні перемістити фокус уваги з академічних успіхів на підтримку і нормалізацію психічного стану учнів. Ми всі можемо і повинні долучитись до цього в рамках викладання свого предмету. Заклади загальної середньої освіти Садівської сільської ради, незалежно від обраної форми навчання, продовжують реалізувати ті освітні програми, які були обрані і затверджені ними на початку навчального року. Дистанційне навчання учитель може здійснювати в синхронному й асинхронному режимах з використанням електронних освітніх платформ (Google Workspace, Google Classroom, Нові Знання, HUMAN.UA) і комунікаційних онлайн сервісів та інструментів (Zoom, Skype, Team, базові сервіси Google: Gmail, Календар, Meet, Jamboard, Chat, Hangouts, YouTube та інші). Працівниками відділу освіти управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради щоденно здійснюється контроль та моніторинг викладання начальних предметів за допомогою електронного розкладу. Надаються роз'яснення щодо організації освітнього процесу в умовах військового режиму.

13:58 26.04.2022

#ДоброгоВечораМиЗСумщини

Місцеві сили територіальної оборони та Збройні сили України мужньо захищають наші кордони та потребують нашої підтримки. Головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради - Наталія Мірошниченко та керівник вокального гуртка комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва" - Ксенія Полонська долучилися до благодійного онлайн-концерту "Доброго вечора, ми з Сумщини". Дякуємо організаторам Молодіжний центр "Романтика" Сумської міської ради за можливість підтримати бойовий дух наших захисників, вкласти частинку своєї душі у кожне слово та завжди бути готовими стояти на варті "мистецького фронту" в цей нелегкий для нас час. Ми сильні, бо ми єдині! Разом до перемоги!

19:55 25.04.2022

ВЕЛИКОДНІЙ ОНЛАЙН КВЕСТ

Любі друзі, напередодні світлого свята Великодня пропонуємо долучитися до цікавих тематичних інтерактивних активностей.

15:53 22.04.2022

Вхід для адміністратора