A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

Учениця Садівської дитячої школи мистецтв здобула перемогу на Міжнародному конкурсі!

Михайлик Аня, учениця 2 року навчання елементарного підрівня по класу скрипки комунального закладу Садівської сільської ради – Садівська дитяча школа мистецтв,  здобула перемогу у двотуровому Міжнародному конкурсі "Марафон талантів", який відбувся у столиці Австрії в м. Відень.

13:42 18.11.2022

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ - 2022!

Це дійсно Радіодиктант з особливим присмаком: з одного боку в цьому є певна гіркота, а з іншого боку є відчуття світла в кінці тунелю». Сьогодні ми разом, щоб вкотре показати світові нашу єдність! Цьогорічний Радіодиктант "Мій дім" — це перш за все українська акція єднання, де б ми не були. Завдяки можливостям Українського Радіо до Радіодиктанту долучилися працівники управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради. Сьогодні це особливо важливо, адже ми бачимо, що війна в Україні йде не лише за збереження наших територій, війна йде за збереження нашої ідентичності. Це флешмоб поваги до нашої культури, це можливість долучитися до спільної дії, яка об’єднує всіх нас.

13:42 09.11.2022

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Велика перемога дається дорогою ціною, але вона того варта.  З метою стимулювання розвитку фізичних якостей, сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді, на підтримку Збройних Сил України та волонтерського руху Сумщини у період з 12 вересня до 17 жовтня 2022 року проходив обласний фізкультурно-оздоровчий онлайн-захід серед учнів «Разом до перемоги!». В обласному заході взяли участь майже 200 учнів закладів загальної середньої освіти із 20 територіальних громад області, які у своїх відеоматеріалах показали навички та вміння виконувати вправи з п’яти видів спорту: вільної боротьби, спортивної акробатики, спортивної аеробіки, дзюдо та легкої атлетики. Слід зазначити, що найбільш активну участь у заході брали наші учні Садівського ліцею. Вихованці показали чудові результати, величезний потенціал та сміливе бажання бути кращими і перемагати.

21:45 07.11.2022

БИТВА ЖАНРІВ

Якщо ти творчий, активний, енергійний - Welcome! Друзі, шостий Всеукраїнський багатожанровий конкурс "Битва жанрів" запрошує до участі. Ви маєте унікальну можливість розширити свій мистецький потенціал та стати відомим на всю країну. Долучаємося до конкурсу разом! 

21:41 07.11.2022

СВІТ СКОВОРОДИ

Вітаємо лауреатів обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації «театральне мистецтво» – «Живе слово». Пишаємося нашими юними читцями: Шиян Аліна (Голубівський ліцей), Пасічник Дар'я (Садівський ліцей), Дачко Вячеслав (Сульський ліцей), Кобзар Олександр (Низівський ліцей), Березос Давид (Великовільмівська філія Садівського ліцею). Діти декламували байки Г.С. Сковороди у різних вікових категоріях. Дякуємо за старанність талановитим учасникам конкурсу та їхнім наставникам. Спасибі організаторам конкурсу за нові можливості)

10:31 24.10.2022

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ

Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя. Тим, хто впевнено стоїть на варті безпеки та мирного спокою держави, захищаючи свій народ від гніву та втручання ворога. Шановні захисники та захисниці! Від щирого серця бажаємо щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народу!

14:36 14.10.2022

Вхід для адміністратора