A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

“Ми мусимо навчитися чути себе українцями – не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіціальних кордонів” Іван Франко. “Одвертий лист до галицької молодежі”, 1905 рік Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (далі – УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (далі – ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42. Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі. Він увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини XIX століття. Це – основоположна віха для українського державотворення.

09:00 22.01.2023

20 СІЧНЯ В УПРАВЛІННІ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ САДІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ТЕМУ «ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ».

Під час заходу спеціалісти відділу інституційного аудиту акцентували увагу на практичних аспектах формування системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти, організації процедури самооцінювання освітньої діяльності та управлінських процесів.

16:30 20.01.2023

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЗІ СПЕЦІАЛІСТАМИ ВІДДІЛУ ВЗАЄМОДІЇ З ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, МОНІТОРИНГУ ТА ПОЗАПЛАНОВОГО КОНТРОЛЮ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

17 січня 2023 року відбулася зустріч представників відділу освіти управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області з начальником відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю управління Державної служби якості освіти у Сумській області - ШУЛЬЧЕВСЬКОЮ Світланою Єгорівною та з головним спеціалістом відділу - КОЛОМІЄЦЬ Любов‘ю Миколаївною.

14:00 17.01.2023

У СМТ НИЗИ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ПЕЙНТБОЛУ

Пейнтбол – це гарний стимул прокачати свою моральну та фізичну витривалість. Це - активний вид спорту та хоббі, яке може стати частиною вашого життя Заключний, благодійний турнір з пейнтболу об'єднав близько 35 молодих та активних людей. Нова спортивна пригода прийшлася до душі "Низівській молоді" Турнір залишив масу шалених вражень та позитивних емоцій серед учасників.

18:30 28.12.2022

БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З ПЕЙНТБОЛУ

Малі можливості часто є початком великого старту. Вже другий раз поспіль у Садівській ТГ проходить благодійний турнір з пейнтболу. Цього разу, захід відбувся у с.Голубівка. Ані погодні умови, ані підступність обставин не завадили об'єднати понад 25 молодих, завзятих та енергійних людей.

17:44 23.12.2022

ПЕРЕМОГА – ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ, ВСЕ – ЦЕ ПОСТІЙНЕ БАЖАННЯ ПЕРЕМАГАТИ

Життя не тільки боротьба, а й інші види спорту. Головне - не зупинятися. 20 грудня 2022 року у палаці студентського спорту Сумського держаного університету відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби пам’яті дворазового олімпійського чемпіона Володимира Голубничого. Спортсмени з різних куточків країни змагалися за чемпіонські титули. Серед найкращих - Роман ЧИРВА, вихованець секції з легкої атлетики КЗ позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва", яка працює на базі Садівського ліцею. 

23:58 20.12.2022

СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ - ЦЕ КРУТО!

Одним з найяскравіших видів змагань - є змагання з туризму. 17-18 грудня 2022 року на базі студентського палацу спорту СумДУ та ОЦПО та РТМ відбулися обласні змагання зі спортивного орієнтування та пішохідного туризму серед учнівської молоді. Вихованці туристсько-спортивного гуртка комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва", який працює на базі Низівського ліцею під керівництвом Володимира ЛІСНЕНКА приймали участь в обласних змаганнях та показали гарні результати.

23:48 20.12.2022

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ - ГОЛОВНИЙ ПРІОРИТЕТ ОСВІТЯН В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

За ініціативи в.о. начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Наталії НЕМИЛОСТИВОЇ за участі голови Садівської громади - Івана КРЮЧКОВА, 15 та 20 грудня 2022 року організовано та проведено робочі зустрічі з керівниками закладів освіти Садівської ТГ з очільницею управління Державної служби якості освіти у Сумській області Аллою РЯБУХОЮ та начальницею відділу інституційного аудиту Наталією ЮШКО.

22:51 20.12.2022

Вхід для адміністратора