A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ЗДОРОВ'Я ТА НАСНАГИ!

Саме час привітати тих, хто докладає всіх зусиль, аби розвивати спорт та активний спосіб життя серед українців та жителів нашої громади. Щорічно в Україні день фізичної культури та спорту відзначають у другу суботу вересня. Щиро вітаємо з Днем фізичної культури та спорту спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, а також тих, хто присвятив своє життя спорту – аматорському та професійному. Висловлюємо щирі слова вдячності тим, хто працює у спортивній сфері. Нам є чим пишатися. Бажаємо всім міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги, примноження здобутків та нових перемог у вільній, мирній Україні!

08:50 10.09.2022

МОЖНА ВСЕ! ГОЛОВНЕ БАЖАННЯ!

Життя не стоїть на місці. Ми намагаємось адаптуватися та підлаштовуватися під умови сьогоднішніх подій. Спортивна діяльність Садівської громади продовжує завантажувати та активувати здорове, мирне майбутнє.

15:17 29.08.2022

29 серпня - День пам'яті загиблих захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

 Садівський сільський будинок культури разом з Садівською сільською бібліотекою організували дитячу виставку малюнків, на яких зображені соняшники. Адже, символом пам'яті загиблих захисників стали соняшники, бо під час боїв на Донбасі в 2014 році вони достигли, а збирати їх було важко. Без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники

14:52 29.08.2022

23 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

Блакитний - небо. Жовтий - перемога. Прапор вільної країни. Прапор, який сьогодні захищає нація. З Днем Державного Прапора, моя Україно! Багатовікова історія символу державності, як історія нашої нації, пов’язана з боротьбою за нашу ідентичність, культуру, традиції, за право жити вільними людьми на своїй землі! Сьогодні ми знову боремось і успішно даємо відсіч російському ворогові, який вкотре хоче вкрасти нашу історію та незалежність! Україна є і буде! Мирного неба нам усім! Нехай над Україною завжди майорить жовто-блакитний стяг волі та єдності нашого народу

08:41 23.08.2022

У САДІВСЬКІЙ ОТГ ВІДБУВСЯ СЕРПНЕВИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ МАРАФОН

22 серпня 2022 року для освітян Садівської територіальної громади відбувся серпневий педагогічний марфон «Сучасні тенденції розвитку освіти: пріоритети та ризики». Марафон – це рух уперед, важкий, витривалий, але такий, що дозволяє побороти внутрішні проблеми і негаразди, досягнути нових висот. На початку марафону всіх працівників освіти привітав сільський голова - Іван КРЮЧКОВ. "Освіта - важливий чинник становлення і розвитку особистості, невід'ємна частина середовища в якому живе людина. Якісна освіта – це коли є мотивований вчитель, свобода, відповідальність та фінансове забезпечення», - говорить Іван Олексійович.

15:16 22.08.2022

Книжкова продукція від «УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ КНИГ»

Садівська сільська бібліотека продовжує поповнювати у 2022 році свій бібліотечний фонд за рахунок всеукраїнського проєкту «Програма поповнення фондів публічних бібліотек» державної установи «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ КНИГ».

12:41 17.08.2022

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МОЛОДІ

Вона і є Україна! Вона і є Європа! Вона створює, об’єднує, волонтерить, підкорює, бореться, здобуває, будує, надихає! Українська прогресивна, амбітна, цілеспрямована, завзята, дієва МОЛОДЬ! В цьому році вперше в історії України День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. Сьогодні всі найцінніші слова та слова вдячності нашій неймовірній молоді! Зі святом! Ви - неймовірні! Кожен на своєму фронті! Кожен в своїй сфері!

13:02 12.08.2022

Наша молодь вражає! Історія третя...

Сьогодні наша країна переживає надважкий період. Але завдяки мужності, відданості, патріотизму наших героїв, наших захисників та захисниць із ЗСУ та загонів ТРО, щоденній безперервній самовідданій роботі волонтерів, ми наближаємо Перемогу України у цій кривавій жахливій війні. І безумовно, одну з найважливіших ролей сьогодні відіграє саме молодь! Не залишається осторонь цих подій молодь Садівської громади. Активні молоді жінки села Сад з самого початку воєнних дій на території Україні організували волонтерський рух і намагалися підтримати усіх, хто потребував допомоги. Хто не знає - знайомтесь! Хто знає - відкрийте по-новому! Наші героїні сьогодення: Олександра Варуха, Маргарита Шарубіна, Валентина Одінцова, Сніжана Камінська, Вікторія Вишнякова, Надія Пуригіна.

12:58 12.08.2022

Вхід для адміністратора