A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

Працівники закладів освіти Садівської ТГ дбають про благоустрій

Сьогодні, реальна картина життя малює нам складну ситуцію. Але не дивлячись ні на що, ми продовжуємо працювати. Педагогічні та штатні працівники закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти Садівської сільської ради активно долучилися до прибирання та впорядковування шкільних та прилеглих територій. Вдалося зробити чимало. Дякуємо усім, хто дбає про благоустрій закладів освіти та громади в цілому. Разом зможемо більше. Все буде УКРАЇНА!!!

21:03 13.04.2022

МАРАФОН РЕГУЛЯРНИХ ЛЕКЦІЙ І МАЙСТЕР-КЛАСІВ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЗСУ

У межах ініціативи МОН щодо інформування про корисні ресурси з надання психологічної підтримки та освітніх послуг для дорослих і дітей повідомляємо, що CASES і Креативна Практика запустили марафон регулярних лекцій і майстер-класів від представників креативних індустрій.

17:45 13.04.2022

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ШКОЛАХ, ВСТУПНА КАМПАНІЯ ТА ПЕРЕМІЩЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ: ОСНОВНІ ТЕЗИ МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ ПІД ЧАС МАРАФОНУ «ЄДИНІ НОВИНИ»

12 квітня 2022 року Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет вчергове долучився до марафону «Єдині новини», під час якого розповів про завершення 2021/2022 навчального року у школах, функціонування переміщених закладів освіти, а також цьогорічну вступну кампанію.

17:43 13.04.2022

Українські спортсмени жертвують своїми найціннішими нагородами для захисту України від російської агресії та змінюють спортивну форму на військову

Золоту медаль Всесвітніх ігор-2017 виставив на благодійний аукціон український боєць муай тай Олег Приймачов. Всі виручені кошти підуть на потреби ЗСУ та постраждалих від війни в Україні. 

10:23 07.04.2022

Вхід для адміністратора