A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

Наша молодь вражає! Історія друга...

170 день війни… Ми різними діями наближаємо нашу Перемогу на різних фронтах. Війна змінює наші мрії, погляди, світогляд, у деяких випадках – сферу діяльності.Хтось працює на інформаційному фронті, хтось на спортивному, освітньому та мистецькому. А молодь смт Низи «волонтерить». Багато чого було зроблено для захисників і мирних жителів. Низівська молодь швидко відгукувалася на заклики: збирали речі, продукти, гроші, готували укриття, перезавантажували й сортували тонни гуманітарної допомоги Ми можемо дійсно пишатися тим, що молодіжне населення нашої громади долучається до добровільних ініціатив. Ви - неймовірні!

12:51 12.08.2022

Наша молодь вражає! Історія перша...

Волонтер — це людина, яка за власним бажанням готова витратити свої сили, час і талант на користь суспільству або конкретній людині, не чекаючи винагороди. Волонтер — це можливість забути про свої проблеми, і стати для когось потрібним. І навіть не посилаючись на статистичні дані, можна з упевненістю стверджувати, що саме робота молодих волонтерів наближає сьогодні перемогу в Україні. З перших днів війни в Україні команда молодих жінок села Терешківка активно допомагала і допомагає наших бійцям ТРО, забезпечуючи усим життєво необхідним: продуктові набори, засоби гігієни, ліки, тощо. Велике людське спасибі Вам, людям з великим та щирим серцем!

12:45 12.08.2022

У селі Сад пройшов дитячий захід з популяризації читання «Казки дивного лісу»

10 липня Садівська сільська бібліотека разом з  Садівським сльським будинком культури Садівської сільської ради провели  літню альтанку з книгою «Казки дивного лісу». В програмі заходу юні читачі ознайомилися з новинками бібліотеки, серед яких більшість книг з казковими історіями. Діти взяли участь у літературній вікторині – грі «Світ чарівних казок». На завершення, найактивніші учасники отримали медалі, а потім дружно й весело грали в рухливі ігри.          Літо - найулюбленіша пора для дітлахів. Адже, шкільні канікули, багато вільного часу для відкриття світу і себе в ньому. Літні читання сприяють популяризації сучасної дитячої книги, змістовному проведенню часу, участь у цікавих заходах, творчих конкурсах. 

12:35 12.08.2022

СОЛІСТ НИЗІВСЬКОГО СБК СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ ВІДКРИТОГО СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЕСТРАДНОЇ ПІСНІ ТА СУЧАСНОЇ ПОПУЛЯРНОЇ МУЗИКИ «РАДОСЛАВ»

08 серпня завершився Відкритий обласний конкурс естрадної пісні та сучасної популярної музики «Радослав», який відбувся за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації. АРТЕМ ЧЕРНЕТЧЕНКО – соліст Низівського селищного будинку культури Садівської сільської ради Сумського району Сумської області (керівник – Олена Євтушенко) став переможцем конкурсу, зайнявши 2 місце у номінації «Солісти-вокалісти (вікова категорія: від 25 років» (україномовні пісні).

12:33 09.08.2022

Нарада з працівниками культури Садівської сільської ради

22 липня 2022 сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков провів нараду з керівниками клубних закладів та бібліотекарями громади. Працівники культури прозвітували про культурно-мистецьку роботу за 1 півріччя 2022 року.

13:27 22.07.2022

ВЗАЄМОДІЯ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ З ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМВРЯДУВАННЯ В ЧАСТИНІ ВИКОНАННЯ ДЕЛЕГОВАНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ

Відповідно до чинного законодавства контроль за здійсненням головами та виконавчими комітетами сільських, селищних і міських рад делегованих повноважень покладено на голів місцевих державних адміністрацій. Згідно статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою контролю за виконанням делегованих повноважень у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, молоді та спорту начальник Сумської районної військової адміністрації Руслан СІРЕНКО відвідав Садівську територіальну громаду. У робочій поїздці взяли участь начальник відділу освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, молоді та спорту Сумської районної державної адміністрації Ольга БОРЗЯНИЦЯ, начальник відділу з питань цивільного захисту населення Сумської районної державної адміністрації Володимир БАЛАК, начальник відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Сумському районі Андрій ЗЕЛЕНСЬКИЙ та голова Садівської територіальної громади Іван КРЮЧКОВ.

10:14 22.07.2022

ПРОВЕДЕНО ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ ЗІ СПОРТИВНОГО ТРИБОРСТВА

З метою стимулювання розвитку фізичних якостей, адаптації учнів до умов воєнного часу, відзначення Дня Конституції України із 13 до 23 червня 2022 року проведено обласні змагання зі спортивного триборства, присвячені Дню Конституції України. В обласному заході взяли участь 237 учнів із 68 закладів загальної середньої освіти 26 територіальних громад Сумської області, які у своїх відеоматеріалах показали навички та вміння виконувати вправи навчальної програми з фізичної культури. Учні закладів загальної середньої освіти Садівської сільської ради долучилися до спортивних змагань. Дякуємо за участь вихованцям Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Голубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вітаємо переможців та призерів обласних змагань зі спортивного триборства, присвячених Дню Конституції України: - І місце - Ворона Анна, учениця Садівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; - ІІІ місце - Капля Мар'яна, учениця Садівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Нехай попереду чекають ще тисячі таких нагород і успішних змагань, а спортивний азарт супроводжує по життю, допомагаючи бути сильними і витривалими! Ми пишаємося нашими дітьми! Так тримати! #Все буде Україна!

11:04 04.07.2022

ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Вітаємо із найважливішим національним святом – Днем Конституції України! Нехай ця подія наповнює українців силою, незламним духом, волею до Перемоги, вірою у краще. Сьогодні українці страшною ціною виборюють своє святе право на життя у вільній, незалежній Україні. У цей день ми вкотре дякуємо всім, хто наближає нашу перемогу задля утвердження тих основних конституційних засад суверенної, демократичної, правової Держави. Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. Бажаємо нашої перемоги, миру, спокою, взаєморозуміння. Нехай принципи Конституції стануть реаліями нашого сьогодення

09:51 28.06.2022

НАВЧАЛЬНІ ТРЕНІНГИ ДЛЯ МОЛОДІ

З метою реалізації проєктів у сфері молодіжної політики, активізації громади, створення умов для розвитку молоді 15 та 16 червня 2022 року пройшла друга частина навчального тренінгу щодо написання проєктів, які будуть розвиватися та впроваджуватися на території Садівської громади.

11:52 17.06.2022

Вхід для адміністратора