A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Новини

ОЛОГОШЕНО КОНКУРС МІНІ-ГРАНТІВ

В рамках проєкту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад» Громадська організація «Бюро налізу політики» організовує та проводить конкурс міні-грантів на території Садівської громади, завдяки якому представники молодіжних громадських організацій та просто ініціативні групи молоді громади зможуть написати проєкти і на конкурсній основі отримати кошти на їх реалізацію. З детальними умовами конкурсу ви можете ознайомитися на сайті ГО "Бюро аналізу політики" https://politanalityk.com або звернутися до управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради!

10:37 17.06.2022

МИ МАЄМО ПРАВО НА ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО

Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Щиро вітаємо усіх мешканців країни дитинства з Міжнародними Днем Захисту Дітей! Нехай ваш світ буде наповнений лише яскравими фарбами життя. Вихованці комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва" долучаються до обласного флешмобу #МаємоПравонаЩасливеМайбутнє. Діти– це ангели. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом! Бажаємо вам мирного літа! Миру нашим дітям! Миру всім нам! Для перегляду відео перейдіть за посиланням

16:08 01.06.2022

Заклади освіти вітають з Днем захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Посмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Так нехай же сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети краще і безпечніше. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожна дитина на землі буде здоровою і щасливою! Заклади загальної середньої освіти, дошкільної освіти Садівської сільської ради вітають своїх учнів з Міжнародним  Днем захисту дітей. Хай над вами світить тепле сонечко і обіймає мирне небо. 

13:33 01.06.2022

З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Діти – це наше щастя, але водночас і величезна відповідальність. Їхня доля та майбутнє в цілому залежить від нас! Бережіть дітей, адже вони наше продовження! Заклади культури Садівської сільської ради вітають всіх з Міжнародними Днем захисту дітей. Ви допомагаєте нам, дорослим, не забувати своє дитинство, радіти життю, дивуватися. Ростіть здоровими, успішними, щасливими! Долайте любі висоти! Насолоджуйтесь дитинством, яке так швидко минає! Муру вам! Миру нам усім!

12:59 01.06.2022

ВИШИВАНКА - НАШ ГЕНЕТИЧНИЙ КОД

Із Днем вишиванки, дорогі українці та україночки! Вшиванка це наш оберіг! Це символ вільного, незалежного, незламного, патріотичного Українського народу! І в цей день, в тяжкий для України час, кожен українець прагне підтримати свою Країну! Свою Націю! Свою Батьківщину! Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна!

15:22 19.05.2022

UA_Разом – З Україною в серці

З метою виявлення та підтримки творчих художніх здібностей і талантів юних дарувань Садівської громади, виховання національно – патріотичних почуттів та любові до України, надання можливості дітям висловити думки і власне світобачення через малюнки, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність управлінням освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради було відкрито дитячо-творчу онлайн-майстерню «UA_Разом – З Україною в серці». Учасниками творчої майстерні стала учнівська молодь закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти та позашкільної освіти Садівської сільської ради. Дивлячись на дитячі роботи віра у Перемогу всередині проростає все глибше. Особливо через мистецтво діти висловлюють свої емоції та неймовірну підтримку. Перегляньмо разом, що у нас вийшло https://www.facebook.com/100004141119533/videos/986602942054472 Діти сьогодні, як ніколи єдині! Єдині у боротьбі і взаємопідтримці! Все буде УКРАЇНА!

22:53 13.05.2022

ПАМ'ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Кожного року 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Вже восьмий рік поспіль Україна вшановує пам'ять тих, хто загинув в Другу світову війну. Це важливий для кожної людини день, який відрізняється сильним символізмом. Пам'ять - означає, що ми пам'ятаємо тих, хто поклав своє життя в період від 1939 до 1945 року. Примирення - символ того, що всі країни повинні об'єднатися разом. 8 травня, працівники Садівської громади віддали шану воїнам, які захищали Україну від ворогів. На жаль, 24 лютого 2022 року на територію України знову прийшла війна. Ми всі віримо, що скоро будемо святкувати перемогу над окупантами.

14:46 09.05.2022

Вітання з Днем матері

Вихованці закладів дошкільної, позашкільної освіти та учні закладів загальної середньої освіти Садівської сільської ради привітали матусь зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку та в нашій України!

14:19 09.05.2022

Вхід для адміністратора