A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Заходи позашкільної освіти

СВЯТКУЄМО ПЕРЕМОГИ ДІТЕЙ ГРОМАДИ

Щиро вітаємо НАКАЛЮЖНУ Софію та УДОВІЧЕНКО Анастасію, вихованців гуртка «ДЖУРА» Садівського будинку дітей та юнацтва, із зайнятими І місцями у І Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам‘яті Катерини Білокур « Квітуча палітра»!

15:49 31.01.2024

ПИШАЄМОСЯ МОЛОДДЮ ГРОМАДИ

Щиро вітаємо Нікіту СЕЛЮКОВА, вихованця Садівського будинку дітей та юнацтва та керівника гуртка «Козацько-лицарське виховання «ДЖУРА» Артема МАЖАРА із вдалим дебютом у Всеукраїнському конкурсі історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України: дослідження національної ідентичності в суспільних трансформаціях поч. ХХІ ст.» імені Романа Ратушного!

10:48 30.01.2024

Атмосфера радості та теплоти

Атмосферу живого спілкування подарували нам дитячі театральні колективи із сел Великі Вільми, Сад, Сула, Терешківка 25 лютого 2024 року в межах І етапу всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «Театральне мистецтво» - «Маски Мельпомени», який відбувся на базі Садівського ліцею Садівської сільської ради Сумського району Сумської області.

11:27 26.01.2024

СТВОРЕННЯ ЛЯЛЬКИ-МОТАНКИ

СТВОРЕННЯ ЛЯЛЬКИ-МОТАНКИ Щиро вдячні Дар’ї ШЕРСТЮК, керівнику гуртка «Народні ремесла» Садівського будинку дітей та юнацтва» за долучення до справжнього таїнства зі створення оберегу - ляльки-мотанки. Така іграшка не просто іграшка, а справжній оберіг  для всієї сімʼї. Зустрічаються ляльки–обереги для будинку, родинного вогнища, для захисту дітей та господарства від злих сил та лихого ока та багато інших. Головна відмінність мотанки від звичних ляльок – відсутність обличчя. Тобто обриси обличчя на ляльках-мотанках представлені у вигляді переплетень різнокольорових ниток, у вигляді хреста, або й зовсім без нього. Для виготовлення ляльки мотанки використовували різні клаптики тканини, вату та нитки.

14:21 02.11.2023

Учениця Садівської дитячої школи мистецтв здобула перемогу на Міжнародному конкурсі!

Михайлик Аня, учениця 2 року навчання елементарного підрівня по класу скрипки комунального закладу Садівської сільської ради – Садівська дитяча школа мистецтв,  здобула перемогу у двотуровому Міжнародному конкурсі "Марафон талантів", який відбувся у столиці Австрії в м. Відень. Позитивний результат на конкурсі – спільна робота Ані Михайлик та викладачів Ірини Михайлик та Галини Алексєєвої, працівників нашої мистецької школи. Наша Аня зайняла почесне третє місце у своїй віковій категорії та виборола звання Лауреата ІІІ ступеня. Професійне жюрі оцінювало гру учасників. Слід зазначити, що у першому турі взяли участь 1100 дітей, а до другого туру потрапили 730 учасників.

13:38 18.11.2022

З Днем Позашкільника Сумщини

Щиро вітаємо працівників позашкільної освіти з Днем позашкільника!!! Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Найціннішими досягненнями позашкільної освіти є усміхнена, щаслива дитина. Задля цього варто працювати.

14:22 22.09.2022

МИ МАЄМО ПРАВО НА ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ

Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Щиро вітаємо усіх мешканців країни дитинства з Міжнародними Днем Захисту Дітей! Нехай ваш світ буде наповнений лише яскравими фарбами життя. Вихованці комунального закладу позашкільної освіти "Садівський будинок дітей та юнацтва" долучаються до обласного флешмобу #МаємоПравонаЩасливеМайбутнє. Діти– це ангели. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом! Бажаємо вам мирного літа! Миру нашим дітям! Миру всім нам! Для перегляду відео перейдіть за посиланням

16:21 01.06.2022

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДИТЯЧІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим!

15:50 01.06.2022

Вхід для адміністратора